~          Tjockisbruden ~ Ad omnia paratus!    ~

~ Tjockisbruden ~ Ad omnia paratus! ~

Varning för ras

VardagslivPosted by Mari Englsperger 2011-01-25 00:17:34
Nu har min mage gett upp igen. Tror den nya medicinen är en starkt bidragande orsak. Pratade med läkaren på sjukhuset idag och han skrev ut en ny medicin som jag ska hämta ut i morgon. Fick order om att sluta med den jag fick förra måndagen OMEDELBART. Gjort.

Dagen idag har varit lite kaos. Blev bestämt i morse att Elias åker till stockholm i morgon. Utan mig. Har ägnat dagen åt att tvätta och packa, lagat middag och haft lite kvalitets tid med bus. Fixade med korttids boende åt min mormor till nästa vecka med. Spännande att se hur det går. Gick ut i garaget för att plocka fram lite bäbis kläder som jag ska tvätta upp och låna ut. Berget jag byggde av kartongerna hade tydligen rasat så Robert fick städa det första han gjorde när han kom hem, sent!

Pratade med Tommy på telefon runt halv fem, precis då stannade hans bil. Halvvägs från stan... Jag sprang till grannen och lånade en bil och hämtade hem Melvin och Milo från förskolan. Va nog tur det, för klockan var strax runt sju innan Tommy och Jeanette landade på hemma plan. Bjöd dem på middag och lite surr, sen var det läggdags för grabbarna.

Kvällen har jag spenderat till att para ihop strumpor. Hur många udda kan man ha egentligen? Elias har fem, jag har ingen, Robert har 23! Dock tror jag tyvärr att jag kan vara bidragande orsak till hans saknade strumpor då jag mer än ofta använder hans istället för mina egna. De är ju bättre, så varför inte?

Jobb i morgon, skönt! Inte lika skönt att Elias ska åka, men det är ju bara två dagar och jag tror att det är mycket nyttigt och framför allt SKOJ för han kom att få komma ner och träffa Sofie lite. Och spendera tid med Maria på tåget. Lillfis!

Sova.
Nu.

Mari

  • Comments(0)//www.tjockisbruden.se/#post39